20 aprilie 2024
“64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public!”

“64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public!”

“64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public!

✅ Vineri, în contextul lansării sesiunii pentru depunerea dosarelor de finanțare în cadrul axei ”Iluminat Public – Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, administrația locală târgovișteană a depus cu succes un nou proiect! De remarcat că banii alocați la nivel național au fost epuizați în numai 7 minute, sesiunea de finanțare fiind deschisă la ora 10,00 și închisă la ora 10.07!

✅ Cu o valoare de 5.000.000 lei, investiția vizează în principal scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public cu aproximativ 60%.Lungimea rețelei modernizate în cadrul proiectului este de 55685 ml. și se propune instalarea unui număr de 1805 aparate de iluminat cu LED, integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat.

✅ Discutăm despre cel de-al doilea proiect major de modernizare a iluminatului public din ultimii 2 ani, după ce Primăria Tărgoviște a implementat investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”, proiect european cu o valoare de peste 20.000.000 lei”, a anunţat primarul Daniel Stan.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial