20 mai 2024
6 oameni au fost răniţi într-o bătaie, la I.L.Caragiale

6 oameni au fost răniţi într-o bătaie, la I.L.Caragiale

6 oameni au fost răniţi într-o bătaie, la I.L.Caragiale.

Anchetatorii spun că totul s-ar fi întâmplat în urma unui conflict spontan.

Zece persoane au fost duse la audieri în urma altercaţiei, iar şase dintre acestea au fost reţinute.

Bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, cercetați de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 43 de ani, din I.L. Caragiale, cu privire la desfășurarea unui conflict între mai multe persoane.

Polițiștii, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, s-au deplasat la fața locului, respectiv pe strada Furtuna, unde au intervenit pentru aplanarea conflictului care era în curs de desfășurare.

În urma altercației, șase persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, pentru efectuarea de cercetări, la sediul poliției au fost conduse zece persoane, respectiv 7 bărbați și 3 femei.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi izbucnit un conflict spontan între nouă persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, din I.L. Caragiale, care s-ar fi agresat fizic.

Ca urmare a probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, șase bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cei șase au fost prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive, față de trei dintre aceștia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial