2 mai 2024
5000 de imigranţi la Târgovişte? “Care ar putea să fie logica?!”

5000 de imigranţi la Târgovişte? “Care ar putea să fie logica?!”

imigrantis„La acest moment, nu există niciun fel de comunicare oficială sau informare sau vreun demers de care Primăria municipiului Târgoviște să aibă cunoștință în legătură cu acest Centru de primire a refugiaților.

De ce să fie la Târgoviște?! Nu înțeleg care ar putea să fie logica. Am aflat și eu din presă de acest Centru. Eu știu că mai este o localitate Târgoviște în Banat, în Timiș, și e aproape de granița cu Serbia, țara în care sunt probleme, așa că nu știu dacă s-a referit la noi.

Dar și acolo e un sat cu câteva sute de locuitori și să le aducă 5000 de emigranți este destul de ciudat…

www.mariusbuga.ro_images_cstan2Nu se știe nimic, cel puțin la nivelul Primăriei Târgoviște și nici nu am fost informat de vreo altă instituție că s-ar intenționa realizarea unui asemenea centru.

5000 de oameni este o responsabilitate uriașă pentru toată lumea și ar trebui să fie angrenate absolut toate structurile.

Eu nu cred că se va întâmpla așa ceva la Târgoviște. Nu am niciun fel de comunicare, niciun fel de informare, niciun fel de alt indiciu care să conducă la concluzia aceasta”, spune  primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial