3 mai 2024
300 de poliţişti dâmboviţeni se pregătesc pentru Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului!

300 de poliţişti dâmboviţeni se pregătesc pentru Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului!

În perioada 08-09 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa va întreprinde toate măsurile necesare, astfel încât Sărbătoarea „Sfintei Marii” să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente deosebite.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a întreprins o serie de măsuri pentru asigurarea în perioada Sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului a unui climat de ordine şi siguranţă publică în toate localităţile dâmboviţene.

Aceste măsuri se vor desfăşura atât în perioada premergătoare, cât şi pe durata Sărbătorii Sfintei Mării, ocazie cu care pe raza întregului judeţului vor acţiona zilnic peste 300 de poliţişti, fiind angrenate efective de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, intervenţie rapidă.

Poliţiştii angrenaţi în dispozitivele constituite vor întreprinde măsuri specifice pentru asigurarea unui climat de siguranţă, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, dar şi pentru anticiparea eventualelor riscuri ce pot afecta climatul social în zona lăcaşurilor de cult, a locurilor aglomerate, în care se desfăşoară manifestări religioase şi cultural – artistice în aer liber (Târgovişte, Brezoaele, Cornăţelu, Ocniţa) cu participarea unui public numeros.

De altfel, prin prezenţa poliţiştilor în stradă în număr cât mai mare se doreşte descurajarea săvârşirii de infracţiuni şi astfel neaglomerarea serviciului de urgenţă prin reducerea numărului de apeluri la 112, poliţiştii fiind sprijiniţi în misiunile întreprinse de lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

Totodată, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor vor desfăşura acţiuni de control în târgurile organizate în judeţ.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa urează tuturor dâmboviţenilor ce poartă numele Sfintei Mării, multă sănătate şi o zi onomastică plăcută, asigurându-i că, şi de această dată, poliţiştii dâmboviţeni vor da dovadă de profesionalism, solicitudine şi responsabilitate în executarea atribuţiilor de serviciu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial