2 mai 2024
3 ofiţeri și 20 de subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, de Ziua Jandarmeriei Române

3 ofiţeri și 20 de subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, de Ziua Jandarmeriei Române

La sediul inspectoratului s-a desfăşurat, ieri, 3 aprilie, în Sala de ședințe “Slt. (p.m.) Negulici Valeriu”, o şedinţă omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române, instituţie care sărbătorește 174 de ani de când domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat ”Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”.

Ședința omagială a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, apoi au fost evocate momente din istoria Armei, după care colonel Mihai Matei, desemnat inspector șef, a dat citire mesajului adresat tututror jandarmilor la moment aniversar.

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, 3 ofiţeri și 20 de subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, iar inspectorul şef, colonel Mihai Matei i-a felicitat pentru profesinalism și rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată.

Activitatea festivă s-a încheiat prin acordarea plutonierului-adjutant Ciprian Drăghici a titlului de „Jandarm de Onoare al Unității” pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

La mulţi ani, Jandarmeria Română!

La mulți ani, jandarmi dâmbovițeni!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial