29 martie 2024
Azi, la Târgovişte: “Iubesc femeia!”

Azi, la Târgovişte: “Iubesc femeia!”

Artistul Vlad Miriţă şi primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, vă invită la un proiect special – “Iubesc femeia!”

Evenimentul va avea loc azi şi mâine, de la ora 19, la Teatrul Tony Bulandra din municipiu.

“Îi mulțumesc lui Gabi pentru felul în care a primit ideea și pentru modul lui tonic de a îmbrățișa proiecte vii pentru orașul nostru.

Eu sunt patriot și mă bucur foarte tare că am găsit deschidere acasă. Acest proiect este unul de suflet pentru mine. Proiectul începe cu un cântec, Iubesc femeia, compus de Ionel Fernic, născut la Târgoviște, pe 29 mai 1901.

M-am bucurat foarte tare. Eu îmi doresc de vreo trei ani să înregistrez un material cu muzică interbelică și, ascultând foarte multe melodii din perioada respectivă, am rămas la 10 piese pe care le-am și înregistrat, le-am pus într-o ordine anume și a ieșit această poveste, a bărbatului interbelic.

Pe scurt, el este tipul de bărbat de succes, căruia toate îi merg bine, inclusiv viața amoroasă, tip care, la un moment dat, începe și emite păreri despre femei. Apoi se îndrăgostește de cineva care nu-i dă atenție cum era el obișnuit și iată, a doua piesă este “Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă”, pentru că, de data asta, face un efort să capteze atenția, ceea ce până atunci, nu s-a întâmplat.

Trece prin mai multe etape, se căsătorește cu acea fată frumoasă, dar, ca orice bărbat neatent și superficial, o pierde pentru că apare Zaraza, care era irezistibilă și orice bărbat de succes trebuia să treacă în palmares acest trofeu. Este prins, este părăsit de soție, urmează o perioadă de regrete mari, iar, în final, se așază la casa lui cu altă femeie, care stă în umbra Zarazei”, a povestit Vlad Miriţă.

“Sunt sigur că acest proiect nu se va opri aici”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial