27 aprilie 2024
Conservatorul Scutaru, la Târgovişte: “Au adoptat un limbaj pe care noi îl sancţionăm”

Conservatorul Scutaru, la Târgovişte: “Au adoptat un limbaj pe care noi îl sancţionăm”

Codrin Scutaru, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, a vizitat mai multe obiective din judeţul Dâmboviţa şi n-a ratat ocazia “să-şi tragă de urechi” colegii liberali.

“Buna guvernare, ceea ce ne dorim să facem şi să continuăm par a fi tulburate de lideri politici care au adoptat un limbaj pe care noi îl sancţionăm.

Jignirile la adresa PC şi a liderilor săi, inclusiv la adresa preşedintelui PC care a tratat întotdeauna cu eleganţă partenerii din alianţa USL, acuzele, ironiile fac parte dintr-un comportament specific altui model politic pe care vrem să-l uităm.

Îmi doresc din tot sufletul ca domnul Crin Antonescu să aibă înţelepciunea şi să revină la un echilibru ca să putem continua împreună.

Cine va lovi USL face rău, în primul rând, cetăţenilor, care au pe agenda lor alte lucruri care nu ţin de orgolii politice.

Vrem să fim lăsaţi să guvernăm! Noi niciodată nu am atacat PNL şi nu ne-am aşteptat ca aceste vorbe să vină într-o avalanşă şi într-un mod cu care domnul Crin Antonescu nu ne obişnuise.

Îmi doresc ca USL să nu treacă prin cea mai gravă criză de până acum şi să meargă mai departe”, a precizat reprezentantul PC, Codrin Scutaru, prezent la Târgovişte.

foto – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial