19 aprilie 2024
Comuna Bezdead – SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014?!

Comuna Bezdead – SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014?!

SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014

Două sate din județul Suceava, Ciocănești și Poiana Stampei, alături de încă 3 sate din Constanța, Prahova și Dâmbovița, se află în competiție pentru obținerea titlului de SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014!

COMUNICAT DE PRESĂ

Acordarea titlului SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014

Program cultural și turistic AFSR derulat sub înaltul patronaj al Ambasadei Franței în România, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism și partenerilor AFSR.

AFSR – ASOCIAȚIA CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA va organiza joi 13 februarie 2014 ora 11.30, la sediul Ambasadei Franței în România, evaluarea candidaturilor depuse de 5 comune din România pentru obținerea titlului de SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014.

Candidaturile reținute pentru evaluarea finală sunt :

– Comuna Cumpăna (județul Constanța)

– Comuna Izvoarele (județul Prahova)

– Comuna Bezdead (județul Dâmbovița)

– Comuna Poiana Stampei (județul Suceava)

– Comuna Ciocănești (județul Suceava)

In urma evaluării care va avea loc în fața unei comisii de specialitate, comuna care va avea cel mai mare număr de puncte va declarată câștigătoare, respectiv va primi titlul de SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI 2014 și va derula programul de evenimente propus in candidatură.

Satul Cultural al României, comuna câștigătoarea va fi gazda unor evenimente culturale și turistice derulate cu sprijinul AFSR – Asociația Cele mai Frumoase Sate din România, Autorității Naționale de Turism, Ministerului Delegat pentru IMM-uri, afaceri și turism și partenerilor programului.

Organizator AFSR

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial