1 mai 2024
Găeşti – Poliţiştul care a accidentat pietonul, dus în faţa procurorilor!

Găeşti – Poliţiştul care a accidentat pietonul, dus în faţa procurorilor!

Un pieton, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, a fost accidentat de un autovehicul.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident rutier.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că, un pieton, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, a fost acroşat şi accidentat grav de un autovehicul, al cărui conducător a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, acesta fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Găeşti pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii rutieri au reuşit identificarea conducătorului auto în persoana unui tânăr, de 24 de ani, din Găeşti.

S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a tânărului, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările evenimentului rutier. A fost informată, de îndată despre producerea evenimentului, unitatea de parchet competentă, iar dosarul penal a fost înaintat acesteia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial