20 aprilie 2024
MĂCELARUL Mânzăraru, condamnat şi pus să plătească daune familiei femeii UCISE şi TRANŞATE!

MĂCELARUL Mânzăraru, condamnat şi pus să plătească daune familiei femeii UCISE şi TRANŞATE!

Tribunalul Arges a decis, luni, condamnarea lui Florin Manzararu, trimis in judecata sub acuzatia ca a violat, ucis si transat o femeie al carei cadavru a fost gasit, decapitat si fara membre, in raul Arges.

Manzararu a primit 15 ani de inchisoare pentru omor calificat, cinci ani de inchisoare pentru viol, patru ani pentru furt calificat si un an pentru profanare de morminte. In final pedepsele au fost contopite, iar instanta a stabilit pedeapsa cea mai grea, de 15 ani de inchisoare, sporita cu trei ani de inchisoare.

In conditiile in care barbatul este recidivist, instanta a dispus revocarea beneficiului eliberarii conditionate pentru restul de pedeapsa ramas neexecutat din pedeapsa de opt ani inchisoare pe care Manzararu a primit-o in 2008, cand a fost condamnat pentru viol, iar acest rest de pedeapsa a fost contopit cu pedeapsa aplicata prin sentinta de luni, in final rezultand o pedeapsa finala de 19 ani inchisoare.

Sentinta pronuntata, luni, de magistratii Tribunalului Arges dispune si plata de daune civile si morale in cuantum de 400.000 de lei rudelor femeii ucise, care s-au constituit parti civile in acest proces, precum si plata unei “prestatii periodice lunare” de 1.000 de lei catre fiica victimei sale.

In plus, Florin Manzararu trebuie sa achite 25.550 de lei, cheltuieli judiciare la urmarirea penala, 200 de lei onorariul avocatului din oficiu care l-a reprezentat si 150 de lei reprezentand onorariul avocatului din oficiu care a reprezentat in instanta partea vatamata minora, respectiv pe fiica femeii ucise.

sursa – MediaFax

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial