3 mai 2024
HOŢIE ÎN CASIERIE! Îngrijitoarea de la Liceul Voievodul Mircea, cu atribuţii de casieră, a dat atacul! Lipsesc bani MULŢI – peste 1, 6 miliarde de lei vechi!

HOŢIE ÎN CASIERIE! Îngrijitoarea de la Liceul Voievodul Mircea, cu atribuţii de casieră, a dat atacul! Lipsesc bani MULŢI – peste 1, 6 miliarde de lei vechi!

Hoţie în casieria Liceului Voievodul Mircea din Târgovişte!

Casiera instituţiei de învăţământ este acuzată că ar fi furat peste 1, 6 miliarde de lei vechi.

Femeia, de 46 de ani, a fost reţinută 24 de ore de poliţişti şi dusă în faţa procurorilor.

Rudele ei au declarat revoltate că nu înţeleg de ce s-a ajuns aici mai ales că femeia a fost angajată la liceu pe un post de îngrijitor, dar s-a trezit… casier!

‘De la femeie de serviciu s-a trezit direct casiera, contabil, eu mai stiu ce facea acolo! Nu avea studii!

Adica, lasa-ma cu degetul in miere si sa nu bag degetul in el!’, ne-a declarat soacra suspectei.

‘Incasa, nu taia chitante sau nu depunea banii la trezorerie. Un miliard jumătate, bani vechi”, ne-au declarat oficialii liceului.

‘Niciodata n-au auzit-o ca face registrul de casa si ca nu-i ies banii, ea niciodata nu s-a plans in birou ca nu-i ies banii’, isi amintea si o colega de-a casierei.

‘A recunoscut ca intr-adevar ea a luat-o, dar nu stia ce a facut cu banii’, spune Nicolae Groza, directorul adjunct al Liceului Voievodul Mircea.

‘Femeia este suspectata ca in perioada ianuarie 2010-aprilie 2013, in calitate de casier la o unitate de invatamant din Targoviste, si-ar fi insusit in mod repetat anumite sume de bani fara a le inregistra in contabilitate’, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Daca va fi gasita vinovata, pentru delapidare si fals in contabilitate, casiera risca pana la 15 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial