20 aprilie 2024
Valea Mare – Vezi cine le-a ieşit în cale jandarmilor!

Valea Mare – Vezi cine le-a ieşit în cale jandarmilor!

Doi bărbaţi, care intenţionau să sustragă conductă metalică de pe raza comunei Valea Mare, au fost depistaţi de jandarmii dâmboviţeni.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza localităţii Valea Mare, a depistat pe islazul din apropierea parcului petrolier Gârleni, la aproximativ 200 metri de liziera pădurii două persoane, care decopertau solul folosind unelte specifice, pentru a sustrage conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri în vederea scoaterii la suprafaţă şi debitării unei conducte metalice aparţinând unei societăţi comerciale.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “tentativă de furt calificat”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial