29 martie 2024
Poetul Victor Mihalache îți oferă o „linguriţă” de artă

Poetul Victor Mihalache îți oferă o „linguriţă” de artă

Provocare culturală pentru tot anul 2014 din partea poetului Victor Mihalache

Cunoscut pentru iniţiativele sale culturale şi artistice inedite ( primul Concurs de poezie prin SMS din lume, Festivalul Primarilor Artişti şi multe altele ), art-managerul, scriitorul şi gazetarul Victor Mihalache abordează o nouă provocare pentru toţi internauţii.

Începând cu 1 ianuarie, Victor Mihalache scrie şi postează pe pagina sa de Facebook (https://www.facebook.com/victor.mihalache.796 ) câte un poem în fiecare zi, în cadrul proiectului „ 365 – Un an de poezie cu Victor Mihalache”.

Astfel îşi propune să le ofere celor care îi vor urmări postările câte o „Doză de poezie” zilnică. „Nu ne mai ajunge timpul pentru a citi cât ne dorim, aşa că m-am gândit să îmbin plăcutul cu utilul.

Celor 3.ooo de prieteni virtuali pe care îi am acum, dar şi celor care se vor adăuga pe parcursul anului, le ofer câte o „linguriţă” de artă, care va fi uşor de „digerat” la pachet cu chestiunile cotidiene pe care le oferă Facebook-ul. Cine nu înţelege că trebuie să fim mereu în pas cu timpul şi cu vremurile, nu va avea sorţi de izbândă.” spune Victor Mihalache.

La începutul anului 2015, poetul vrea să reunească cele 365 de creaţii într-un volum. Primii „beneficiari” ai cărţii tipărite vor fi tocmai cei care îl vor însoţi pas-cu-pas, adică zi de zi, în această „aventură” a cuvintelor.

Pentru că se preconizează un an cu multe deplasări în afara ţării, Victor Mihalache îşi va scrie multe dintre poeme în Serbia, Germania, Spania, Italia sau Marea Britanie, ţări în care va dezvolta proiecte de televiziune, de teatru şi de film.

Sunteţi invitaţi, deci, să citiţi zilnic câte un poem semnat Victor Mihalache şi să vă înscrieţi în cursa pentru o carte cu autograf.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial