26 aprilie 2024
Scrisoarea SURPRIZĂ pe care au primit-o jandarmii dâmboviţeni!

Scrisoarea SURPRIZĂ pe care au primit-o jandarmii dâmboviţeni!

APRECIEREA CETĂŢENILOR – OGLINDA ACTIVITĂŢII JANDARMERIEI

În urma intervenţiei din data de 8 decembrie a.c., prin care un echipaj de la Secţia de Jandarmi Pucioasa a acordat sprijin, în zona Gâlma din comuna Moroieni unei persoane care a derapat cu autoturismul în albia râului Ialomiţa, Alexandru M. a ţinut să mulţumească jandarmilor printr-o scrisoare remisă pe adresa oficială de e-mail a instituţei, în data de 12 decembrie a.c.:

„Bună ziua,

Aş dori pe această cale să mulţumesc Jandarmeriei Judeţului Dâmboviţa pentru ajutorul oferit duminică, 8 decembrie când am derapat în zona Moroeni şi am ajuns cu maşina în albia Ialomiţei.

Răspunsul la apelul de urgenţă a fost prompt şi intervenţia echipei de jandarmi a fost rapidă ajungând la faţa locului şi ajutându-mă să evaluez pagubele şi să supraveghez zona .

Doresc să mulţumesc echipei de Jandarmi în primul rând pentru că au mers dincolo de obligaţiile postului şi au avut în vedere toate situaţiile posible, au apelat la toate mijloacele posibile şi au avut ca rezultat recuperarea vehiculului din albia râului şi aş dori să le mulţumesc şi pentru faptul că mi-au fost aproape pe tot parcursul evenimentului, de la sosire până în punctul când am fost gata să plec, moment în care au dat încă odată dovadă de simt al datoriei şi devotement escortându-mă până la drum fără pericole, în siguranţă.

Nu pot să accentuez destul în scris mulţumirile şi felicitările mele Jandarmeriei şi oamenilor care selecţionează agenţii, au făcut o alegere perfectă angajând oameni cu simt civic şi responsabili, oameni care la rândul lor să ofere siguranţă şi susţinere persoanelor ca mine aflate în prăpastie şi la propriu şi la figurat.

O pregătire exemplară şi mai ales nişte oameni exemplari cu cunoştiinţe vaste de mecanică, intuiţie şi reflexe excelente.

Încă o mulţumire serviciului de urgenţă care m-a pus în legătură cu toate celelalte servicii şi au facilitat legătura între departamente.

Vă mulţumesc mult, Alexandru M.”

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial