20 aprilie 2024
Dâmboviţa: “Implică-te! Fii voluntar de Cruce Roşie!”

Dâmboviţa: “Implică-te! Fii voluntar de Cruce Roşie!”

COMUNICAT

În anul 1985 Organizatia Natiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie “Ziua Internatională a Voluntarilor”, sărbatorită de atunci în întreaga lume. Fililala de Cruce Roşie Dâmboviîa îşi doreşte recrutarea, instruirea şi implicarea constantă în toate activităţile sale a voluntarilor, pentru a dezvolta politici si strategii de acţiune si de a-şi întări structura de funcţionare.

Ziua Internaţională a voluntarilor, va fi celebrată la sediul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa în data de 5 decembrie începând cu ora 10,00. Prin această manifestare ne propunem să aducem voluntarii, proiectele de voluntariat în atenţia publicului larg şi a mass-mediei pentru a ridica profilul voluntariatului în judeţ şi a oferi o binemeritată recunoaştere publică oamenilor care îşi dăruiesc constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie.

Acest eveniment reprezintă o modalitate de informare şi schimb de experienţă în domeniul acţiunilor de voluntariat desfăşurate şi o promovare a proiectelor viitoare în domeniu, facilitând astfel colaborarea şi parteneriatul între toţi factorii împlicaţi în organizarea lor. În cadrul acestui eveniment Crucea Roşie Dâmboviţa va prezenta proiectele derulate în cursul anului 2013, precum şi propuneri de acţiuni specifice de voluntariat, pentru perioada următoare. Totodată vor fi recompensaţi cu diplome voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, care s-au evidenţiat în activităţile organizaţiei.

Pe această cale dorim să transmitem dâmboviţenilor următorul mesaj: Implică-te! Fii voluntar de Cruce Roşie! – Vrei să oferi o clipă din timpul tău liber celor nefericiţi ? Dacă raspunsul tău este DA, atunci trebuie să te implici acum ! Alătură-te unei familii de peste 10.000 de voluntari de Cruce Roşie din Romania.

Ai oportunitatea acum să faci ceva pentru tine şi pentru cei de lângă tine!

Poţi să ajuti un bătrân să zâmbească din nou, să dai speranţa unui copil sărman, să ajuţi o familie de sinistraţi să-si refacă gospodaria, să ajuti un bolnav să-şi recapete sănătatea.

sursa – Crucea Roşie Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial