28 mai 2023
Târgovişte: Află secretul pentru TINEREŢE VEŞNICĂ!

Târgovişte: Află secretul pentru TINEREŢE VEŞNICĂ!

METABOLISMUL CELULAR, ELEMENT VITAL AL TINERETII

– Cum sa iti mentii tineretea si frumusetea prin ELECTROPORATIE si ELECTROOSMOZA –

Cabinetul de chirurgie estetica Dr. Ruxandra Pascanu (http://www.drruxandrapascanu.ro/) organizeaza sedinte de tratament ELECTROPORATIE si ELECTROOSMOZA pentru „tineretea vesnica’’ a persoanelor care doresc sa aiba o piele ingrijita, tonifiata, ferma si tanara.

Tratamentele din gama ELECTROPORATIA si ELECTROOSMOZA ale cabinetului Dr. Ruxandra Pascanu sunt proceduri medicale moderne, caracterizate prin tehnici de electropermeabilizare celulara la vitamine, aminoacizi, tripeptide (au rolul de a imbunatati celulele pielii si de a oferi un aspect mai fin) omega 3, acid hialuronic, acid thioctic.

Mezorefresh-LEONARDO, Mezolift-TIZIANO, Mezostrech-RAFFAELLO, Mezoslim-MICHELANGELO sunt cele mai inovative servicii estetice care impiedica imbatranirea timpurie, stimuleaza buna armonizare a metabolismului celular si ofera aspecte placute pielii.

Mezorefresh-LEONARDO – este o tehnica care ajuta organismul sa produca colagen si elastina, necesare pentru cresterea si redobandirea elasticitatii pielii, eliminarea ridurilor si ofera tenului o inviorare tonica.

Mezolift-TIZIANO – ofera o intinerire faciala prin stimularea tonusului facial, diminueaza ridurile superficiale si are efect de lifting.

Mezostrech-RAFFAELLO – elimina petele solare, reduce cearcanele, actioneaza in restabilirea si uniformizarea culorii tenului.

Mezoslim-MICHELANGELO – ajuta in diminuarea si reducerea depozitelor adipoase si confera o noua silueta corporala.

„Atunci cand vorbim despre tinerete, vorbim cu siguranta despre stil si frumusete. O femeie trebuie sa stie sa se bucure de exteriorul si aspectul sau fizic. Noile tehnici din gama ELECTROPORATIA si ELECTROOSMOZA sunt special create pentru combaterea si eliminarea aspectelor inestetice ale pielii, dar si pentru reimprospatarea metabolismului celular’’, declara Dr. Ruxandra Pascanu, medic estetician si fondator Cabinetul Dr. Ruxandra Pascanu.

Tratamentele pentru redobandirea fermitatii pielii si a metabolismului celular implica aproximativ 5 sedinte la o perioada de 1-2 saptamani, in functie de tipul de piele, varsta si deficientele celulare existente fiecarei persoane in parte.

*** Despre Dr. Ruxandra Pascanu

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davilla’’, specialitatea Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Estetica din Bucuresti, Ruxandra este medic primar la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste si medic estetician la Cabinetul Dr. Ruxandra Pascanu.

Pregatirea in domeniul medicinei estetice si-a consolidat-o in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica, a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Lascar. Ruxandra se implica in mod activ in domeniul medicinei estetice prin participarea la diferite simpozioane si congrese.

De asemenea, este membra a mai multor asociatii profesionale din tara si din strainatate, precum: Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania, European Board of Plastic, Reconstructive and Aestetic Surgery, European Society of Plastic and Aestetic Surgery.

Despre Cabinetul Dr. Ruxandra Pascanu

Fondat in anul 2010, in municipiul Targoviste, Cabinetul Dr. Ruxandra Pascanu ofera proceduri medicale nechirurgicale anti-aging (incetinirea procesului de imbatranire) si refacerea conturului corporal, cu eliminarea aspectelor inestetice: chirurgie faciala, a sanilor, a siluetei, genitala, plastica.

Pentru detalii, va rugam sa ne vizitati la adresa Str. Maior Breziseanu, nr. 33, Targoviste, la http://www.drruxandrapascanu.ro/ si pe pagina de Facebook Dr. Ruxandra Pascanu Chirurgie Estetica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial