29 martie 2024

20 de magazine din Dâmbovița, călcate de inspectorii sanitar-veterinari! Ce nereguli s-au găsit!

dsvaCOMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 16.12. 2016 – 23.12.2016, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, au efectuat controale privind verificarea respectării condițiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor  de funcționare, în unități de pe raza județului Dâmbovița.

Au fost verificate 20 unități cu obiect de activitate alimentatie publica,  supermarket, carmangerie, magazin alimentar și o rulotă mobilă ce comercializează produse românești tradiționale.

În cursul verificărilor s-au constatat abateri de la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în vigoare, cu privire la depozitarea produselor alimentare, manipularea neigienică a produselor alimentare, etichetarea produselor alimentare.

În urma controalelor efectuate, inspectorii DSVSA Dâmbovița au sancționat contravențional pentru abateri de la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în vigoare o unitate conform prevederi OG 2/2001, art. 7 si 4 unități conform prevederilor HG 984/2005 , în valoare totala de 5200 lei.

Director executiv,

Dr. Tolea Sandu Marius

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial