7 mai 2024
VIDEO! Bărbat arestat pentru că şi-a ucis soţia în noaptea de Înviere. Cu cine a găsit-o în pat!

VIDEO! Bărbat arestat pentru că şi-a ucis soţia în noaptea de Înviere. Cu cine a găsit-o în pat!

crimabu1O femeie de 45 de ani, dintr-un sat din Dambovita, mama a patru copii, a fost ucisa de sotul ei care a surprins-o in pat cu fratele lui.

Furios, omul a lovit-o in nestire. Si rudele, alarmate de scandal, au chemat intr-un tarziu ambulanta. Insa, in drum spre spital, femeia si-a dat sfarsitul.

Despre idila dintre femeia de 45 de ani si fratele sotului ei stia toata lumea din sat. Chiar ea le povestea rudelor ca e nevoita sa i se supuna cumnatului din cauza ca omul e violent si o ameninta cu moartea. Culmea este ca sotul o pedepsea tot pe ea si nu pe fratele lui.

crimabuIn noaptea de Inviere, omul i-a suprins pe cei doi in pat si a pus mana pe un ciomag. Barbatul a fugit, dar femeia a fost nevoita sa ramana si a fost pusa la pamant. In scurt timp a murit, in ciuda eforturilor de a o salva ale celor de la Ambulanta.

Rozalia Dumitru, sora victimei: “Sora mea, ea ar fi vrut sa termine de mult cu individul asta, el o batea, se tinea dupa ea si o injura tot timpul, o ameninta cu cutiul.

Daniela Tandarescu, fiica victimei: “A venit tata, i-a prins in casa, intretinea relatii sexuale cu ea. Tatal i-a mai dat cateva..”

Catalin Pelmus, ginerele victimei: “Din gelozie, el a prins-o in fapt… Era batuta si inainte.”

Elena Stan, vecina: “El o ameninta ca daca nu sta cu el o omoara.”

Culmea este ca iubitul femeii este si el insurat, iar nevasta lui stia toata povestea.

Elena Tandarescu, cumnata victimei: “Stiam ca sunt impreuna. Am acceptat-o, pentru ca nu stiam ce sa fac

Sotul victimei le-a marturisit anchetatorilor ca, orbit de furie, dupa ce si-a surprins consoarta in pat cu fratele lui, a lovit-o cu sete de mai multe ori. Acum a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si este acuzat de infractiunea de omor. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 25 de ani in spatele gratiilor.

Iubitul femeii ucise a disparut de acasa imediat dupa crima. Rudele banuiesc ca are remuscari si ii este rusine sa dea ochii cu lumea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial