25 aprilie 2024
12 cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, organizate de AJOFM Dâmbovița, în iunie

12 cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, organizate de AJOFM Dâmbovița, în iunie

Comunicat de presă

12 cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă organizate de AJOFM Dâmbovița în luna iunie

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița anunță deschiderea a 12 cursuri de calificare în luna iunie 2022, după cum urmează:

bucătar, operator mașini unelte comandă numerică, lucrător în comerț, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice, competențe digitale, frizer, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, stilist protezist, ospătar, operator introducerere validare date și coafor.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

– carte identitate;

– certificat naștere;

– certificat căsătorie (dacă este cazul);

– adeverință medicală.

În primele 5 luni ale anului, AJOFM Dâmbovița a organizat 25 de programe de formare profesională, unde au fost cuprinse 310 persoane.

Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Compartimentele de formare profesională, de mediere a muncii și consiliere privind cariera din cadrul AJOFM Dâmbovița, oferă informații atât on-line la adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro,dar și la telefon – 0245/620635 sau 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial