20 aprilie 2024

1 iunie, ÎN FAMILIE! Primăria Municipiului Târgoviște vă invită la concurs!

gabiboCOMUNICAT DE PRESĂ

     Primăria Municipiului Târgoviște vă invită la concurs!

     În perioada 31 mai – 1 iunie 2014, în cadrul evenimentului “1 Iunie în familie” târgoviștenii cu vârstele cuprinse între 7 – 65 de ani sunt invitați să reprezinte cartierul în care locuiesc într-o competiție menită să îi aducă laolaltă pe cetățenii municipiului nostru, bucurându-se alături de copii de activități în aer liber.

    Sub sloganul “Joacă-te pentru cartierul tău!”, un număr de 144 de târgovișteni vor fi desemnați prin tragere la sorți să facă parte din cele 12 echipe ce vor reprezenta fiecare dintre cele 12 cartiere ale municipiului Târgoviște: Centru, CFR, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6, Micro 9, Micro 11, Micro 12, Suseni, Matei Voievod, Aleea Trandafirilor.

     Înscrierile se fac la sediul Primăriei Târgoviște până la data de 29 mai, pe baza cărții de indentitate sau certificatului de naștere (în cazul minorilor), conform Regulamentului de Concurs, iar tragerea la sorți pentru alegerea celor 12 membri ai fiecărei echipe se va face public, 29 mai, ora 11.00 la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște.

     Competiția se va desfășura în Parcul Chindia, în zilele de 31 mai și 1 iunie, începând cu ora 11.00 prin intermediul a 12 probe. La finalul fiecărei probe de concurs, constând în activități sportive, de intuiție, perspicacitate etc., va fi desemnată câștigătoare echipa unuia dintre cartiere. Cartierul cu cele mai multe probe câștigate va fi desemnat câștigător al competiției.

      Premiile vor fi oferite fiecărui membru al echipei după cum urmează:

      Premiul I: 500 de lei

      Premiul II: 300 de lei

      Premiul III: 200 de lei

         De-a lungul celor 2 zile de competiție vor avea loc o serie de spectacole și momente artistice, cu și pentru copii, pe scena ce va fi  amplasată în zona ruinelor din parcul Chindia.

       

Biroul de Presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial