2 mai 2024
Târgovişte – Nu e glumă! Tehnologia permite: SE ASFALTEAZĂ PE PLOAIE!

Târgovişte – Nu e glumă! Tehnologia permite: SE ASFALTEAZĂ PE PLOAIE!

echipa“După două luni, a venit şi partea cea mai plăcută pentru toată lumea, turnarea asfaltului. Practic, este elementul ultim în ceea ce priveşte reabilitarea unei artere rutiere, dar şi a parcărilor.

Am început dinspre zona Sălii Polivalente şi,  în fiecare zi se va turna, cred că în următoarele trei sau patru luni, evident şi în funcţie de cum ne permite vremea.

În ultimele două săptămâni a plouat aproape în fiecare zi, însă acum şi datorită noilor tehnologii pe care le-am cerut constructorilor să le implementeze putem turna chiar şi pe ploaie, nu vorbim de ploi torenţiale sau averse, ci despre picuri de ploaie peste care se poate turna fără niciun fel de problemă asfalt de calitate, cu termen de garanţie de cinci ani.

Aşadar, începem în Micro VI, continuăm cu turnarea pe I.C. Brătianu şi de săptămâna viitoare începem să turnăm şi pe Bulevardul Unirii. Avem ultimele etape de introducere a canalizării pe Pandurilor, pe Ciorănescu şi începem şi pe Sadoveanu în Micro XII.Trebuie şi în Micro XI şi în Micro XII să turnăm asfalt şi acest lucru se va întâmpla foarte curând.

Au fost mici deficienţe de proiectare, dar le-am remediat”, a dat de veste consilierul primarului interimar al Târgoviştei, Gabriel Boriga.

crs1“De 35-40 de ani, de când a fost construit acest cartier, niciodată nu s-au desfăşurat lucrări de o asemenea amploare în Micro VI.

Odată cu terminarea compactării şi a straturilor de agregate, am început să asfaltăm parcările care sunt foarte importante pentru a descongestiona anumite zone, a aduce aici maşinile ca să putem decupa alte străzi şi să putem trece mai departe la ce avem de făcut.

Este mai simplu de lucrat decât pe PIDU B, pentru că aici s-a început dintr-o parte a cartierului şi se merge în linie dreaptă până în cealaltă parte”, spune primarul interimar al municipiului, Ciprian Prisăcaru.

“Ceea ce se întâmplă aici, modul la care se lucrează ar trebui să impulsioneze şi cealaltă zonă a oraşului.

Aici lucrurile merg foarte bine, dar în partea cealaltă, pe PIDU B, sunt ceva probleme cu parcările.

Această investiţie este a târgoviştenilor, este o investiţie pentru ei şi vom face tot ceea ce putem ca lucrările să se realizeze în termenul contractual şi în condiţii foarte bune, astfel încât, odată terminate lucrările, aceste zone să arate într-adevăr ca dintr-un important oraş al României, un oraş european”, a venit şi reacţia lui Cristi Stan, viceprimarul Târgoviştei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial