19 martie 2024
Trei subofițeri jandarmi au fost înaintați în gradul de căpitan

Trei subofițeri jandarmi au fost înaintați în gradul de căpitan

COMUNICAT DE PRESĂ

Ceremonie de trecere în corpul ofițerilor la Jandarmeria Dâmbovița

Ca urmare a promovării concursurilor pentru trecerea în corpul ofițerilor, trei subofițeri jandarmi au fost înaintați în gradul de căpitan.
Ceremonia s-a desfășurat, astăzi, 15 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmbovița.
După ce i-a fost prezentat onorul, colonel Matei Viorel, inspector șef, a dat citire ordinelor pentru înaintarea în grad a celor trei colegi jandarmi și le-a acordat gradele militare în fața formației.
Plutonierul adjutant Macovei Cristian a promovat concursul organizat pentru ocuparea postului de ofiţer specialist la Biroul Pază și Protecție Instituțională, plutonierul major Iliescu Eduard concursul organizat pentru ocuparea postului de ofiţer specialist în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, ambii fiind jandarmi dâmbovițeni, iar plutonierul adjutant Ciobanu Ciprian din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov a promovat examenul pentru ocuparea postului de ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale.
Inspectorul şef le-a mulţumit pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute până în prezent, i-a felicitat pentru promovarea în corpul ofițerilor şi le-a urat mult succes în carieră.

În conformitate cu art. 3 din legea nr. 80 din 1995 privind statutul cadrelor militare, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial