Rude puse pe scandal, la Răcari! Poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii | TargovisteNEWS

Rude puse pe scandal, la Răcari! Poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii

acb3Polițiștii din Răcari, prin structura de ordine publică, au emis ordine de protecție provizorii pe numele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere

În dimineața zilei de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de către o femeie, din localitatea Ghimpați, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a fost lovită de niște rude și i-a fost spart un telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că victima nu prezintă urme de vizibile de violență și nu a solicitat sprijinul ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bănuiților sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Totodată, pe numele celor doi, polițiștii de la ordine publică au emis două ordine de protecție provizorii.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]