Rude puse pe scandal, la Răcari! Poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii | TargovisteNEWS

Rude puse pe scandal, la Răcari! Poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii

acb3Polițiștii din Răcari, prin structura de ordine publică, au emis ordine de protecție provizorii pe numele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere

În dimineața zilei de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de către o femeie, din localitatea Ghimpați, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a fost lovită de niște rude și i-a fost spart un telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că victima nu prezintă urme de vizibile de violență și nu a solicitat sprijinul ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bănuiților sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Totodată, pe numele celor doi, polițiștii de la ordine publică au emis două ordine de protecție provizorii.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]