Numiri importante în Poliţia Dâmboviţa! Şefi noi la Târgovişte şi Moreni | TargovisteNEWS

Numiri importante în Poliţia Dâmboviţa! Şefi noi la Târgovişte şi Moreni

viold5COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, începând cu data de 6 ianuarie a.c., domnul comisar de poliție Ciacoschi Cristian a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Poliției Municipiului Moreni, pentru o perioadă de 6 luni.

De asemenea, începând cu aceeași dată, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile adjunctului șefului Poliției Municipiului Târgoviște, domnul comisar șef de poliție Nuță Ion, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

Totodată, pentru îndeplinirea atribuțiilor șefului Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, a fost împuternicit domnul comisar de poliție Bărbieru Adrian Eduard, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]