Dâmboviţa – Proiect de prevenire a abandonului şcolar | TargovisteNEWS

Dâmboviţa – Proiect de prevenire a abandonului şcolar

scoala“Eforturi sistematice pentru îmbunătătirea calității educației şi a accesului echitabil la educație al tuturor copiilor se fac la Inspectoratul Şcolar Județean Dâmbovița.

Astfel, în 14 unități de învățământ din zone dezavantajate, 280 de cadre didactice şi personal auxiliar, la care se adaugă 30 de persoane din categoria personalului managerial sunt încurajate şi stimulate să asigure servicii educaționale de calitate, printr-un proiect de mare impact.

Periodic, cadrele didactice vor fi evaluate de experți educaționali asupra gradului de implicare în activitățile şcolii, a modului în care reuşesc să-şi motiveze elevii să învețe mai bine, dar şi asupra propriei dezvoltări profesionale.

Este un proiect de prevenire a abandonului şcolar şi de creştere a accesului la educație, de la care aşteptăm consolidarea mediului educațional dâmbovițean”,a a precizat prof.Gabriela Istrate, inspector scolar general adjunct in cadrul ISJ Dambovita.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]