24 aprilie 2024
Zona Şerpărie, din Târgovişte, de nerecunoscut!

Zona Şerpărie, din Târgovişte, de nerecunoscut!

serparie„De data aceasta este vorba de o zonă a municipiului Târgovişte care avea o faimă… negativă, în sensul că a fost o zonă ocolită până în acest moment de lucrările de refacere a infrastructurii.

Începând de anul trecut, când s-a lucrat la sistematizarea trotuarelor, la lucrările de preluare a apelor şi aşa mai departe, în acest an am reuşit, după reluarea programului de asfaltare, iată, să finalizăm şi această zonă.

Este vorba de aproximativ 3.000 de metri pătraţi, stradă, parcare, o zonă în legătură cu care noi am făcut eforturi deosebite pentru a putea să arate decent, fiind incomparabil cu ceea ce exista aici până acum.

Lucrările de acest tip vor continua pe strada Luceafărului, în zona în care nu a intrat PIDU, în momentul de faţă suntem foarte aproape de finalizare, strada 8 Martie urmează să intre de asemenea în acest program de reabilitare.

Valoarea lucrărilor din zona cunoscută ca Şerpărie este de 350.000 lei, a lucrat Municipal Construct pe zona de pregătire pentru asfaltare, trotuare şi aşa mai departe şi în rest a lucrat societatea cu care Primăria Târgovişte are contract pe zona de reabilitare şi reparaţii străzi”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial