21 mai 2024
Ziua Europei va fi marcată și anul acesta, la Târgoviște, prin concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”

Ziua Europei va fi marcată și anul acesta, la Târgoviște, prin concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”

Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii și unității în Europa, va fi marcată și anul acesta, la Târgoviște, data de 9 Mai fiind o zi importantă pentru Uniunea Europeană, constituită în 1954 și, în egală măsură, și pentru România, care din 2007 este membră cu drepturi depline.

Astfel, marți, 9 mai, începând cu ora 18:00, la Cinematograful Independența, va avea loc concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”, devenit tradiție.

Aflat la ediția a VIII-a, acesta este organizat de Primăria Municipiului Târgoviște, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, alături de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”.

Protagoniștii concertului sunt: Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga, alături de invitații săi speciali – soprana Mihaela Alexa, tenorii Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu, Florin Guzga și Florin Georgescu.

Intrarea se face pe bază de invitație, care se poate procura de la sediul Centrului Județean de Cultură și de la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, începând cu data de 3 mai 2023, în limita locurilor disponibile.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial