2 mai 2024
Zi cu ghinion pentru hoţii din Moreni şi Mătăsaru!

Zi cu ghinion pentru hoţii din Moreni şi Mătăsaru!

Poliţiştii au identificat autorul unui furt dintr-o anexă gospodărească, imediat după comiterea faptei

În ziua de 08 martie 2012, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi de numitul T.V., de 69 de ani, din comuna Valea Lungă, că în perioada 20 februarie – 08 martie, persoane necunoscute au pătruns într-o anexă gospodărească, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 lei. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat autorul în persoana numitului B.C., de 18 ani, din localitate, bunurile sustrase fiind recuperate şi restituite părţii vătămate. Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

• Poliţiştii dâmboviţeni au probat activitatea infracţională a unor tineri, care în cursul lunii martie a.c., au săvârşit mai multe infracţiuni de furt

În ziua de 08 martie a.c., lucrătorii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de A.G., din comuna Produleşti, că în noaptea de 07/08 martie, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei, de unde au sustras mai multe bunuri. Totodată, numitul S.C., din aceeaşi localitate, a sesizat că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au sustras din autoturismul său mai multe bunuri. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat suspecţii în cazul celor două furturi, în persoana numiţilor I.G., de 26 de ani şi D.I., de 18 ani, ambii din comuna Produleşti, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

Numitul I.G a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, D.I, nefiind găsit la domiciliu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial