17 mai 2024
Zeci de şoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost prinşi cu viteză excesivă

Zeci de şoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost prinşi cu viteză excesivă

Acțiunile în sistem integrat, pentru siguranța participanților la trafic, continuă

Polițiștii de la structurile de rutieră, ordine publică și transporturi, au continuat acțiunile organizate pentru prevenirea accidentelor de circulaţie și creșterea gradului de siguranță în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 342 de sancțiuni contravenționale, dintre care 290 au fost pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumul public. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la 124.900 de lei.

Totodată, polițiștii, ca măsură complementară, au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 34 de permise de conducere. Din totalul permiselor, 24 au fost pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 de km/h și 4 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor sau pietonilor.

Polițiștii vor continua să fie prezenți în stradă, pentru siguranţa cetăţenilor şi a traficului rutier. Vă reamintim faptul că, în prima jumătate a acestui an, pe raza județului Dâmbovița, cele mai multe accidente s-au produs ca urmare a încălcării normelor rutiere de către biciclişti și pietoni, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, a nerespectării regulilor privind acordarea priorităţii de trecere și pe fondul vitezei excesive.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial