Dum. sept. 8th, 2024

Mai multe localități din județul Dâmbovița au probleme în alimentarea cu energie electrică.

sursa foto: Darius State, pentru targovistenews.ro

După furtuna de aseară, pagubele au fost însemnate, iar rețeaua de alimentare cu energie electrică a fost zdrențuită de-a dreptul.

Dacă sunați la electrica deranjamente, vi se vor prezenta următoarele localități unde sunt întâmpinate probleme la ora actuală : Broșteni, Petrești, Manastioara, Răscăieți, Morteni, Șelaru, Fierbinți, Titu, Vișina, Hulubești, Găești, Vultureanca, Glogoveanu, Izvoarele, Valea Voievozilor, Priseaca, Butimanu, Corbii Mari, Fieni, Ghirdoveni, Dărmănești, Gura Ocniței, Pucioasa, Tartasesti, Răzvad, Râul Alb de jos, Boteni, Moreni, Viforâta, Finta Mare, Lazuri, Sacuieni, Teis, Răzvad, Butoiu de Jos, Bucsani, Racovita, Slobozia Moară, Găești,Cornești, Moroeni, Băleni Români, Păstârnacu, Crivățu, Badeni, Raciu, Poroinica, Gheboieni, Ocnița, Văleni Dâmbovița, Dobra, Marcesti, Dragodana, Vladeni, Lungulețu, Ciocanesti, Viisoara, Perșinari, Comișani, Lazuri, Brăteștii de Jos, Lucieni, Dragaesti Pământeni, Bilciuresti, Patroaia Vale, Odaia Turcului, Vladeni, Ibrianu, Crevedia.

Înțelegem că furtuna a fost una pe măsură, dar și viața oamenilor este importantă, lucru care se pare că este mai puțin important.

Amintim doar faptul că, în momentul în care pompierii se confruntă cu o situație deosebit de gravă, cer ajutor și colegilor din județele vecine.

Nu înțelegem de ce nu se procedează la fel și în cazul în care este nevoie să se intervină la rețeaua electrică, de ce nu se apelează la echipele din celelalte județe.

Consumatorii au plătit toate majorarile la facturi, și sunt la zi, deci, de ce nu se intervine prompt și profesionist?

articol de Liviu Lazăr,

reporter special targovistenews.ro