3 mai 2024

Zeci de apeluri de urgență la 112!

inseg3SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI, în siguranţă

În ultimele două zile, la nivelul județului Dâmbovița, zilnic, 200 de poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, de la transporturi, precum și de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase au acționat suplimentar pentru siguranța cetățenilor.

În perioada 12-13 august a.c., polițiștii au intervenit la 58 de evenimente, dintre care 37 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, polițiștii au constatat 3 infrcațiuni și au aplicat 511 sancțiuni contravenționale, dintre care 74 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Totodată, polițiștii de la rutieră au acționat pentru menținerea siguranței rutiere, 457 de conducători auto fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Dintre aceștia, 141 au fost amendați pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar unul pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor.

De asemenea, polițiștii au reținut 10 permise de conducere ți au retras 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din Dâmbovița vor continua să fie prezenți în stradă, astfel încât cetățenii să se bucure în liniște de minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial