3 mai 2024
Weekend-ul s-a terminat cu probleme pentru doi şoferi, de 18 şi 27 de ani

Weekend-ul s-a terminat cu probleme pentru doi şoferi, de 18 şi 27 de ani

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au depistat în trafic, pe drumul județean 401A, pe raza comunei Mătăsaru, un tânăr, de 18 de ani, din comună, în timp ce ar fi condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au surprins în trafic pe strada 1 Decembrie, în Găești un bărbat, de 27 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

În urma testării efectuate, șoferul a prezentat un rezultat preliminar pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice care să ateste prezența în organism a unor substanțe psihoactive.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial