29 martie 2024
Vremea rea s-a abătut asupra judeţului Dâmboviţa

Vremea rea s-a abătut asupra judeţului Dâmboviţa

fulgericaCOMUNICAT DE PRESĂ

ISU DÂMBOVIȚA – Efecte ale manifestărilor fenomenelor meteo periculoase în județul Dâmbovița – ora 08:00
În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de avertizarea imediată COD GALBEN (caracterizată de descărcări electrice frecvente, averse, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni), în data de 10 iunie, intervalul orar 22:40 – 23:30, au fost afectate o locuinţă în comuna Sălcioara, o reţea de joasă tensiune şi 5 puncte de transformare în oraşul Titu.

Astfel, două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Titu au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs din cauza trăznetului, căzut direct pe o anexă gospodărească din lemn. Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea focului care se putea propaga la locuința aflată în imediata apropiere. A ars magazia din lemn, cca. 1mc de lemn, un frigider și o canapea.
În urma informațiilor primite la ora 06:00 de la operatorul economic de furnizare a energiei electrice, în județul Dâmbovița, orașul Titu, 210 consumatori erau nealimentati cu energie electrică.

Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a consumatorilor afectați.
Toate subunităţile inspectoratului sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.
COMPARTIMENT
INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial