5 mai 2024
Vremea rea a făcut ravagii la Mija, în comuna I.L.Caragiale

Vremea rea a făcut ravagii la Mija, în comuna I.L.Caragiale

După zile extrem de calde, vremea rea a făcut ravagii, vineri, în aproape jumătate din țară. Meteorologii au anunțat cod galben de vânt și ploi torențiale pentru 20 de județe.

Rafalele au smuls acoperișuri au doborât copaci și stâlpi de curent electric, iar o parte au căzut peste mașini parcate. La Mija, în comuna I.L.Caragiale, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut atac de panică.

Eleonora Damaschin, proprietara gospodăriei: “Puternică, puternică, să ne omoare şi alta nimic! Toate au căzut pe gardul meu, pe casă, mi-au spart geamurile, nenorocire a fost! Aşa am bănuit, e o bombă de la ruşi!”

Localnică: „Am văzut cum acoperişurile se prăbuşesc. Soţul meu era cu mine, mi-a zis să mă las la pământ, ne era frică să nu vină tabla în geam şi să ne omoare în casă”.

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în timpul furtunii. Când a auzit zgomotul puternic, iar acoperişul a fost smuls de vânt, o locatară care locuieşte la etajul 4 a suferit un atac de panică. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spitalul judeţean de urgenţă Târgovişte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial