lun. oct. 28th, 2024

stud-poliCOMUNICAT DE PRESĂ

 Poliţia dâmboviţeană iţi spune cum poţi deveni poliţist

Dacă eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient atât individual cât şi în echipă, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic, vino și înscrie-te la concursul de admitere la Academia de Poliţie şi la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa reaminteşte tuturor celor care doresc să se înscrie la examenul de admitere în Academia de Poliție că termenul de înscriere expiră pe 26 mai 2017!

De asemenea, vă informăm că ultima zi de înscriere la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne este 21 iulie 2017.

Mai multe date de interes pot fi obţinute de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accesând linkul https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2017/anunt-admitere-2017.

Vă urăm succes şi vă aşteptăm în echipa noastră!