20 aprilie 2024

Vrei să alegi cariera de pompier? AICI ai condițiile!

parada-pompieri-2Liceenii din ani terminali care vor să urmeze o carieră dedicată salvării semenilor pot alege Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova, unde, pe parcursul a doi ani, pot învăţa tainele meseriei de pompier.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa recrutează persoane care doresc să îmbrăţişeze această nobilă meserie.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti scoate la concurs 225 locuri de subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă – bărbaţi, din care: 224 locuri pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (2 locuri pentru rromi) şi un loc pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  • Înscrierea şi probele eliminatorii: 03 – 12 septembrie 2016
  • Durata studiilor: 2 ani
  • Perioada de înscriere: cererile de participare se depun la Biroul Resurse Umane din cadrul I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa până la 29 iulie 2016
  • Informaţii suplimentare: la tel.0245.61.12.12 (Biroul Resurse Umane al I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa) şi pe site-urile web: isudb.ro şi scoaladepompieri.ro

 

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial