28 martie 2024
Vrei o carieră în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă? Uite ce variante ai

Vrei o carieră în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă? Uite ce variante ai

A N U N Ţ IMPORTANT PENTRU VIITORUL DUMNEAVOASTRĂ ! ADMITEREA 2013

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BASARAB I” al judeţului Dâmboviţa, cu sediul în Mun.Târgovişte – Şoseaua Găeşti nr.9, desfăşoară activităţi de recrutare şi selecţionare a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2013, astfel:

• ACADEMIA DE POLIŢIE „ALEXANDRU IOAN CUZA” – BUCUREŞTI – FACULTATEA DE POMPIERI „Instalaţii pentru construcţii – pompieri” – 35 locuri bărbaţi din care 1 loc pentru etnie romă;

• ŞCOALA DE SUBOFIŢERI DE POMPIERI ŞI PROTECŢIE CIVILĂ „PAVEL ZĂGĂNESCU” BOLDEŞTI, judeţul Prahova – 125 locuri bărbaţi din care: 100 locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă din care 2 locuri pentru etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi şi 25 locuri pentru maiştri militari auto.

Durata studiilor: pentru Facultatea de Pompieri este de 4 ani, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este de 2 ani.

Cererile de participare la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 19 iunie 2013, iar Fişele de înscriere pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 06 august 2013.

Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BASARAB I” al judeţului Dâmboviţa desfăşoară activităţi de recrutare şi selecţionare a candidaţilor pe locurile aprobate pentru Ministerul Afacerilor Interne la alte instituţii de învăţământ din Sistemul de Apărare şi Siguranţă Naţională, astfel:

 pentru învăţământul superior – studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă – Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov, Academia Tehnică Militară, Institutul Medico-Militar;

 pentru învăţământul postliceal (maiştri militari) – Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la:

1. Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BASARAB I” al judeţului Dâmboviţa;

2. avizierul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BASARAB I” al judeţului Dâmboviţa, str. Găeşti nr. 9, Târgovişte, jud. Dâmboviţa;

3. de pe site-ul unităţii: www.isudb.ro

4. telefoane: 0245/611212 sau 0245/611218

5. de pe site-ul: www.academiadepolitie.ro

6. de pe site-ul: www.scoaladepompieri.ro

Biroul Resurse Umane şi Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial