18 aprilie 2024
Vrei Card Profesional European? Vino la AJOFM Dâmboviţa

Vrei Card Profesional European? Vino la AJOFM Dâmboviţa

Comunicat de presă

AJOFM Dâmboviţa face cunoscut că a început procedura de emitere a Cardului Profesional European. Persoanele în căutarea unui loc de muncă, precum şi persoanele care se află deja înregistrate în evidenţele instituţiei, pot sa devină posesorii acestui card adresându-se personalului nostru de la sediul AJOFM Dâmboviţa sau sediilor locale ale AJOFM Dâmboviţa.

Emiterea acestor carduri va avea loc în cadrul proiectului „Cardul Profesional European – soluţie europeană în căutarea unui loc de muncă” – ID 64305, POSDRU/94/4.1/S/64305, proiect strategic la nivel naţional ce vizează modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex ce are la bază cardul ca şi instrument de autentificare. Această activitate va continua şi după finalizarea proiectului.

Proiectul este implementat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) în parteneriat cu SC Soft Business Union SRL şi s-a desfăşurat pe o perioadă de 33 luni ( 1 decembrie 2010 – 31 august 2013) în condiţiile de finanţare obţinute prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului constă în creşterea calităţii şi transparenţei serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor în căutarea unui loc de muncă; a serviciilor oferite agenţilor economici interesaţi în atragerea de resurse umane, precum şi a altor instituţii publice cu care ANOFM interacţionează; respectiv îmbunătăţirea serviciilor de mediere a muncii prin asigurarea unui standard de calitate în procesul de furnizare a acestor servicii prin introducerea Cardului Profesional European pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă înregistrate în cadrul tuturor structurilor SPO.

Vă aşteptăm la sediile noastre pentru emiterea cardurilor.

Director Executiv AJOFM Dâmboviţa

Constanţa ANGHEL

Informaţii detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul dedicat:

www.card-profesional.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial