1 mai 2024
“Vino să îţi iei copilul, mă duc să mă spânzur!” – Ultimul mesaj dat de bărbatul dispărut din Ludeşti. Iubita lui face mărturisiri tulburătoare

“Vino să îţi iei copilul, mă duc să mă spânzur!” – Ultimul mesaj dat de bărbatul dispărut din Ludeşti. Iubita lui face mărturisiri tulburătoare

Forţe impresionante sunt căutarea unui bărbat de 34 de ani, din judeţul Dâmboviţa, după ce acesta şi-a anunţat iubita că vrea să îşi ia viața, iar apoi a dispărut de acasă.

În urmă cu câteva zile, sătulă de certuri şi de gelozia de acasă, femeia a decis să îl părăsească şi l-a lăsat împreună cu fiica lor, de patru ani. Marți seară însă, omul i-a dat un mesaj şi i-a scris că merge în pădure, iar de atunci este de negăsit.

Marian Alexandru are 34 de ani, munceşte în construcţii şi locuieşte în aceeaşi gospodărie cu părinţii lui, în comuna Ludeşti. De patru ani iubea o tânără, de 20 de ani, pe care o adusese acasă. Cei doi sunt părinţii unei copile de patru ani. De curând, femeia a decis însă să îl părăsească din cauza scandalurilor dintre ei. Mama bărbatului povesteşte că şi ea intrase la bănuieli că viitoarea noră ar putea să îşi înşele partenerul.

Mihaela Alexandru, mama bărbatului dispărut: „Avea telefonul pe silenţios, tot timpul întindea rufe cu telefonul la ureche, făcea mâncare cu telefonul la ureche. Eu bănuiam că umblă cu cineva.

Cea acuzată susţine însă, că nu îşi înşela iubitul şi că a plecat de la el din cauza ameninţărilor şi a violenţelor partenerului ei.

Roxana Ștefania, iubita bărbatului dispărut: „Ieri, mi-a dat mesaj să mă duc să o iau pe cea mică, că el se omoară, se duce să se spânzure. Eu am sunat-o pe mama lui. La ultima discuţie a venit şi m-a ameninţat, m-a bătut.

Femeia s-a refugiat la rudele ei şi marți seară şi-a luat şi fetiţa cu ea. Le-a povestit celor apropiaţi necazurile prin care trecea şi din pricina cărora nu se mai putea întoarce la el.

Anișoara Toma, mama vitregă a iubitei bărbatului dispărut: Că trăieşte rău, se înţelege rău cu el. O înjura, o acuza că umblă, că face, dar nu e adevărat.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari încearcă să dea de urma bărbatului dispărut. Îl caută de ore bune. La faţa locului a sosit şi un elicopter al Ministerului de Interne care survolează deasupra localităţii şi a pădurilor din vecinătate. Din păcate, până acum, nicio veste despre el.

Vlad Popescu, voluntar la Clubul câinilor utilitari: Este vorba de pădure deasă, sunt zone mai largi, mai dese, căutăm, câinii îşi fac treaba, noi ţipăm. Până acum nu am găsit nimic.

Adrian Safta, voluntar: „Am luat-o pe aici, pe sus, ne-am dus până la târle la ciobani, nu se vede nimic.

Tânărul dispărut are aproximativ un metru 70 centimetri înălţime, 70 de kilograme, păr şaten, ochi căprui şi constituţie atletică. În momentul dispariţiei, purta pantaloni de trening de culoare gri, bluză de culoare verde şi era încălţat cu papuci de culoare neagră. Cine îl vede sau poate da detalii despre el este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial