26 aprilie 2024
VIDEO – Ziua Recoltei, sărbătorită cu bucate tradiţionale, zâmbete şi oameni dragi, în Class Park

VIDEO – Ziua Recoltei, sărbătorită cu bucate tradiţionale, zâmbete şi oameni dragi, în Class Park

Cu bucate tradiţionale, zâmbete şi oameni dragi! Aşa a fost sărbătorită, anul acesta, Ziua Recoltei în Class Park Residence.

Oamenii care fac parte din comunitatea Class Park şi-au dat întâlnire cu prietenii, vecinii şi rudele la sărbătoarea atât de aşteptată.

Au adus cu ei plăcinte cu dovleac, plăcinte cu mere, zacuscă, murături şi multă bună dispoziţie.

Totul pentru că în Class Park este despre un trai în armonie şi bucuria de a fi împreună.

Ziua Recoltei e despre spiritul de comunitate şi de dragoste de a fi împreună ca vecini, să împărţim bucatele şi zâmbetele. Să ne bucuram de soare şi să păstram tradiţia românească. Cel mai mult au fost savurate bucatele gustoase: zacusca, muştar, murături, dulciuri etc aduse de locatari“, ne-a declarat Ioana Luca, reprezentant al Class Park Residence.

Oamenii s-au bucurat şi de târgul de toamnă, unde au gustat din produsele tradiţionale, mere, gutui sau miere.

Coaforul House of Beauty Coafor din cadrul complexului le-a împletit codiţe fetiţelor.

Copiii s-au distrat cu dovleceii şi s-au jucat cu Flori- Roboticza, iar cei mari au discutat cu specialiştii despre dezvoltarea persoanlă.

“Aici oameni cumpără mai mult decât să fie acasă, vor să fie într-o comunitate civilizată, cu vecini cu aceleaşi valori şi care iubesc siguranţa de a fi într-un complex păzit şi cu toate facilităţile”, a mai precizat Ioana Luca.

Ca să ai o imagine clară despre ce obții în colaborarea noastră și să afli ce prețuri sunt în Class Park, te invităm să ne faci o vizită. Suntem bucuroși să îți oferim un tur al viitoarei tale case și foarte nerăbdători să ne cunoaștem.
Pentru că fiecare pesoană are o viziune diferită asupra locuinței pe care și-o dorește, te invităm să asculți povestea Complexului Class Park și să pui toate întrebările care crezi că te-ar ajuta să te convingi că faci o investiție sigură.

  • BIROU VÂNZĂRI
    Strada Madrid, nr. 4, Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
  • EMAIL
    contact@classpark.ro
  • Telefon:
    +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
  • INFORMAȚII
    Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește, să aflați ce prețuri au apartamentele din Class Park și să luați cea mai bună decizie.
fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial