6 mai 2024

VIDEO! Vânt puternic şi ploaie torenţială. Combinaţia care a pus la pământ un acoperiş de bloc, în Târgovişte, şi a avariat două maşini!

vijea3O vijelie iscata parca din senin, ce a durat mai putin de doua ore, a semanat spaima, marti seara, in Targoviste.

Cerul s-a intunecat deodata, a plouat torential de parca s-au rupt norii, iar vantul a batut cu putere.

Oamenii spun ca acoperisul unui bloc a fost luat pe sus de vijelie, rasucit in aer si aruncat peste doua masini parcate. Rafalele puternice au pus la pamant si trei copaci. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Locatarii unui bloc din Targoviste povestesc ingroziti ca au vazut acoperisul luat cu totul de vijelie si azvarlit pe sosea: “S-a intunecat dintr-o data, un fum, un vartej, l-a ridicat in sus la vreo 20 – 30 de metri, l-a rasturnat in strada”.

Acoperisul a fost aruncat pe strada, peste doua masini parcate, fara sa faca, din fericire, victime. Pagubele sunt insa insemnate.

“Am Casco, dar nu stiu daca in situatii de genul asta e valabil Casco”, a spus proprietarul uneia dintre masinile avariate

Proprietarii masinilor spun ca vor depune o plangere si la asociatia de locatari, pentru a se stabili daca firma care a executat lucrarea de ridicare a acoperisului se face vinovata de producerea acestor pagube. Acoperisul din lemn si tabla a fost fixat in urma cu trei saptamani, fara autorizatie de constructie, spun autoritatile.

“Sunt lucrari facute fara autorizatie, pentru ca fiecare isi face de cap. O sa declansam o ancheta”, a declarat Ciprian Prisacaru, viceprimarul municipiului Targoviste.

Reprezentantii Primariei Targoviste spun ca vor convoca o sedinta cu membrii asociatiei de proprietari, iar cei vinovati vor fi nevoiti sa acopere valoarea pagubelor.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial