20 aprilie 2024
VIDEO! Un tanar din Moreni s-a îmbătat şi a tâlhărit şi abuzat o văduvă de 79 de ani!

VIDEO! Un tanar din Moreni s-a îmbătat şi a tâlhărit şi abuzat o văduvă de 79 de ani!

talhmoPrin clipe de groaza a trecut o biata vaduva de 79 de ani din Moreni! Femeia a fost atacata, in propria casa, de un vecin de 27 de ani, care a batut-o si a jefuit-o si ar fi vrut chiar sa abuzeze de ea.

Cu greu a scapat din mainile lui. Si-a sunat speriata sora, care a anuntat politia si, in scurt timp, individul a fost incatusat. Femeia este vaduva si locuieste singura intr-un cartier de la marginea orasului Moreni. Tanarul de 27 de ani, care locuieste in blocul aflat chiar langa casa ei, a dat buzna peste ea si a atacat-o.

Vecina victimei: “A spart geamul, i-a descuiat usa si i-a luat pensia. Eu cred ca a vrut sa o omoare. S-a luptat mult cu ea. De aici din bloc este el.”

Localnic: “A incercat sa o violeze, s-a luptat cu el, a scapat, in final i-a dat banii.”

Dupa ce a scapat din mainile agresorului, femeia si-a sunat o sora. Aceasta a alertat politistii, iar agentii s-au pus in miscare. In scurt timp, l-au prins pe suspect si l-au dus la audieri. Barbatul a recunoscut totul in fata anchetatorilor.

Bogdan Gurau, suspect: “Am intrat peste o femeie, beat. Nu mai stiam de mine. I-am luat 3 milioane. Nu mai stiam de mine.”

Localnicii au fost socati cand au aflat vestea.

Vecina: “Singura, 79 de ani, neajutorata, familia prin oras sta. Ne e frica sa mai stam, am si eu doua fete, ne e frica…”

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial