27 aprilie 2024
VIDEO – Un tânăr din Ghighiu a fost înjunghiat de vecinul căruia i-a atras atenția că merge cu viteză cu mașina

VIDEO – Un tânăr din Ghighiu a fost înjunghiat de vecinul căruia i-a atras atenția că merge cu viteză cu mașina

Un reproș banal făcut unui consătean era să-l coste viața pe un tânăr de 27 de ani, din Prahova. A fost înjunghiat în stradă de vecinul pe care-l atenționase că circulă cu viteză prea mare cu mașina prin sat.

Medicii au reușit să-i salveze viața, după mai multe operații, iar agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor.

Atacul s-a produs în centrul localității Ghighiu. Un agent de securitate care locuiește în sat povestește că se întorcea de la muncă spre casă când a văzut scandalul dintre cei doi tineri.

Ion Tudor, martor: “Cel înjunghiat s-ar fi oprit și i-a zis lui celălat că merge cu viteză pe aici, prin sat, ăla înjunghiat a plecat spre casă, asta i-a trimis pe telefon înjurături și de aici s-au luat”.

Omul a strigat după ajutor și au intervenit și alți vecini să îi despartă pe cei doi. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de la ambulanță a sosit imediat și a preluat victima. În stare gravă, tânărul înjunghiat a fost dus la spital.

Dr. Violeta Tănase, purtător de cuvânt SJU Prahova: „Multiple plăgi produse prin înjunghiere. Plăgile de la nivelul torcelui erau penetrante, interesau ambii plămâni”.

Bărbatul rănit a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Din fericire, spun medicii, acum este în stare stabilă. Suspectul, un tânăr de 22 de ani, a fost dus la audieri.

Alina Pavel Anton, purtător de cuvânt Tribunalul Prahova: „Inculpatul a lovit victima în vârstă de 27 de ani cu un cuțit, în patru zone ale corpului, cu intenția de a-i suprima viață”.

Marius Buga, Pro TV: În urma investigațiilor efectuate, medicii legiști au constatat că victima va avea nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale. Pe de altă parte, bărbatul suspectat de tentativă de omor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial