19 aprilie 2024

VIDEO! Un pescar a fost găsit mort, cu undița în mână, pe malul râului Ialomița!

pescar4Un barbat din judetul Dambovita a gasit, pe albia raului Ialomita, trupul neinsufletit al unui pescar, de 63 de ani. Desi era prabusit pe marginea apei, barbatul avea inca undita in mana.

Inspaimantat, martorul a dat alarma, iar la fata locului au sosit imediat politistii, dar si echipajele medicale, care nu au putut decat sa constate decesul.

Victima locuia in satul Sacuieni, din judetul Dambovita, la doar cativa kilometri distanta de locul une a fost gasit. Rudele povestesc ca acesta mergea des la pescuit si nu isi explica ce i-ar fi putut aduce sfarsitul.

Martor: “M-a sunat cumnata si m-a intrebat daca stiu ceva de el si am zis ca nu si zice: ba, am auzit ca a murit pe garla. Un om de aici care are vite a trecut pe aici si l-a gasit.”

Fratele victimei: “Am fost plecat la biserica si a venit pe la noi pe acasa, ca stam la trei case, si am vorbit cu el. Nimic, nimic nu avea. I-am spus ca mergem pana la Ploiesti, el a venit pe garla, la peste.”

Moartea subita a pescarului trezeste suspiciuni familiei, care povesteste ca omul nu ar fi suferit de vreo boala.

Nasa pescarului: “Era un om plin de viata, plin de viata era, facea treaba in curte.”

Medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Medic, SAJ Dambovita: “Ne-am deplasat in zona balastierei din localitatea Sacuieni, unde am gasit un om de 63 de ani, decedat, care nu prezenta urme de violenta.”

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala din Targoviste pentru autopsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial