18 aprilie 2024
VIDEO! Un pastor din Băleni a murit după ce scuterul pe care îl conducea a fost izbit în plin de o mașină!

VIDEO! Un pastor din Băleni a murit după ce scuterul pe care îl conducea a fost izbit în plin de o mașină!

addtext_com_MTE1NDE1MTM4OTIzUn pastor din Dambovita a murit vineri seara dupa ce scuterul pe care il conducea a fost lovit in plin de o masina.

Barbatul de 80 de ani nu a putut fi salvat de medicii chemati de urgenta la fata locului. Soferul autoturismului, care se angajase intr-o depasire, sustine ca nu l-a vazut pe batran.

addtext_com_MTE1NTAyMTM4OTI5Barbatul in varsta de 80 de ani era pastor si vineri seara tinuse o predica la o biserica din localitatea Comisani, din judetul Dambovita.

A pornit spre casa cu scuterul, insa, la doar cativa kilometri de destinatie, a fost lovit in plin de o masina. Soferul, care circula din sens opus, sustine ca s-ar fi angajat intr-o depasire si nu a reusit sa evite impactul.

addtext_com_MTE1MzA1MTM4OTA4Sofer: “L-am depasit, eram aproape sa intru pe partea asta, dar n-aveam cum ca-i luam fata lui si mi-a aparut in fata, fara lumini, fara nimic.”

Batranul a suferit rani grave si a murit pe loc.

Fiul victimei: “Era un fel de predicator, pastor”

Reporter: “Si se intorcea catre casa.”

Fiul victimei: “Da, venea spre casa. si o masina nu l-a vazut, a vrut sa depaseasca din sens invers si a dat peste el, direct in plin.”

Soferul ar fi trebuit sa ajunga maine la munca in Germania. Acum este nevoit sa-si amane plecarea. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial