28 aprilie 2024
VIDEO! Un copil de 1 an şi opt luni, din Târgovişte, S-A PRĂBUŞIT ÎN GOL de la etajul 3 al blocului unde locuieşte!

VIDEO! Un copil de 1 an şi opt luni, din Târgovişte, S-A PRĂBUŞIT ÎN GOL de la etajul 3 al blocului unde locuieşte!

fereastraDoi parinti din Targoviste se roaga sa isi vada din nou copilul sanatos, acasa, dupa ce joi seara a ajuns in stare grava la spital, in urma unui incident cumplit.

Baietelul, de 1 an si 8 luni, s-a prabusit in gol, de la etajul 3 al blocului in care locuieste. Era acasa cu tatal, care spune ca facea de mancare si lasase fereastra deschisa. Iar cel mic s-a urcat pe canapea si a impins plasa de la geam.

Baietelul era acasa impreuna cu tatal si cu fratele lui mai mare, in varsta de 15 ani. In timp ce gatea, parintele l-a scapat din ochi o fractiune de secunda.

Cristian Adochitei, tatal copilului: “A impins in plasa, s-a suit pe canapea si el a crezut ca e geam, probabil. Doar am intors capul si nu l-am mai vazut.”

Din fericire, baietelul s-a prabusit pe pamant. La doar cativa centimetri distanta se afla o placa din beton, iar daca ar fi cazut acolo, atunci sansele ca el sa mai fi fost in viata erau practic inexistente.

Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Targoviste. Medicii i-au acordat primul ajutor si l-au supus unor investigatii amanuntite. In cadere, baiatul s-a ranit la cap, la maini si la picioare.

Cand s-a petrecut incidentul, mama celui mic era la serviciu. Cum a primit vestea, a mers intr-un suflet la spital. Baietelul a ramas internat, sub supraveghere.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial