10 august 2022
VIDEO – Un bărbat și-a atacat vecinii și i-a amenințat cu cuțitul, în Târgovişte

VIDEO – Un bărbat și-a atacat vecinii și i-a amenințat cu cuțitul, în Târgovişte

A fost tărăboi în parcarea unui bloc din oraşul Târgovişte, unde un individ şi rudele lui s-au certat cu o femeie şi doi bărbaţi pentru datoriile uriașe de la întreţinere.

Victimele susţin că au fost atacate cu pumnii şi cu picioarele, iar agresorul ar fi scos chiar şi cuţitul să îi lovească. Forţele de ordine au intervenit, iar femeia, soţul ei şi un vecin au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Scandalul între locatarul rău-platnic şi cei care l-au reclamat, o femeie şi doi bărbaţi, durează de luni bune.

Reclamanţii povestesc că au încercat în fel şi chip să îl determine pe individ să îşi achite datoriile la utilităţi şi la asociaţia de proprietari, pentru că din cauza lui au de suferit toţi ceilalţi locatari. Ar fi vorba de o suma considerabilă, de 45 de mii de lei. Ultima dispută a luat o întorsătură violentă.

Alexandru Victor, reclamant: „În urma unor conflicte de mai multe luni de zile, care s-au iscat pe fondul unor acumulări de debite la Primăria Municipiului Târgovişte, dar şi pentru unele sustrageri de energie electrică, dar şi de apă de la compania de apă, câţiva contribuabili au dorit să îşi arate veleităţile artistice, dar şi să îşi umfle muşchii şi au tăbărât pe noi.”

Ion Brojboiu, reclamant: „Ne înjură, aruncă cu sticle pe geam, cu borcane. A venit din senin să mă atace. Am pus mâna pe el, avea cuţit la el. Soţia a sărit la gâtul lui, l-a strâns, să îl prindă, să nu bage cuţiţul în mine. Mi-e frică că îmi omoară familia.”

Soţia bărbatului era cu băiatul lor, de 3 ani, în braţe şi povesteşte că abia a reuşit să îşi salveze bărbatul din mâinile vecinului furios.

Daniela Brojboiu, reclamantă: „Au venit pur şi simplu, ne-au atacat, au tăbărât pe noi, l-au luat pe soţul. M-a tras jos cu copilul. Sunt accidentată. Nu mai avem pace, nu dormim ziua, sunt chiaună, nu mai sunt bună de nimic.”

Cei acuzaţi de violenţa nu au putut fi contactaţi pentru a-și spune punctul de vedere.
Cei care susțin că au fost agresaţi au mers astăzi la serviciul de medicină legală, și vor apoi să îşi caute dreptatea în instanţă.

În urma scandalului, femeia şi cei doi bărbaţi au depus plângeri la poliţie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi continuă cercetările pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs scandalul.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial