19 aprilie 2024

VIDEO! Tragedie la Cojasca! Un tânăr de 26 de ani a murit în chinuri de neimaginat

www.mariusbuga.ro_images_electr2Tragedie in satul Iazu, din Cojasca. Un tanar, de 26 de ani, nu s-a gandit la pericolul la care se expune si a incercat sa-si racordeze ilegal locuinta la stalpul de electricitate de la poarta.

A atins firele de tensiune si a murit pe loc. Barbatul avea opt frati si la randul sau era tatal a doi copii.

Barbatul lucra cu ziua pe unde gasea si locuia intr-o casa saracacioasa cu alte 11 suflete: sotia, cei doi copii ai lor si alti opt fratI. Pentru ca abia traiau de pe o zi pe alta, nu au reusit sa se branseze la reteau de electricitate, iar tanarul a vrut sa prinda un fir de stalpul de la poarta.

Pentru ca locuinta lui nu era racordata la energie electrica, tanarul a facut greseala sa se urce pe stalpul de mare tensiune. A atins firele, iar in acel moment s-a prabusit la pamant. Disperate, rudele au sunat la 112, dar pana au venit salvatorii barbatul decedase deja.

Rudele au inlemnit cand si-au dat seama ca barbatul a murit pe loc.

Oamenii spun ca saracia l-a impins pe tanar sa ignore pericolul si sa apeleze la o improvizatie pentru a aduce energie electrica in casa. Acum, familia nu are bani nici macar pentru a aduce victima de la morga din Targoviste sau pentru a cumpara un cosciug.

Vecinii spun ca barbatul de 26 de ani nu este singurul care a pierit in acest fel. De-a lungul vremeii, in comuna Cojasca, mai multi oameni au murit dupa ce au incercat sa fure curent bransandu-se ilegal la stalpii de electricitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial