25 aprilie 2024

VIDEO! Telenovelă la Gorgota! Îşi acuză vecinul de viol, dar tot satul spune altceva!

vgor5Poveste cu iz de telenovela in Gorgota, unde o tanara de 34 de ani il acuza pe un consatean de-al sau ca a batut-o, iar apoi a violat-o. Afirmatiile femeii sunt puse insa sub semnul intrebarii de mai tot satul.

vgor1Oamenii sustin ca aceasta ar practica in straintate cea mai veche meserie din lume, iar cand vine acasa ii invrajbeste pe barbatii din localitate.

vgor3Ultimul care i-a trecut pragul s-a trezit cu dosar penal, iar acum trebuie sa dovedeasca anchetatorilor ca femeia s-a iubit cu el de bunavoie.

Reclamanta locuieste singura intr-o casa de la marginea satului Gorgota. Cel mai mult timp si-l petrece in strainatate dar vara vine in vacanta. Vecinii spun ca adesea ii trec pragul tot felul de barbati.

vgor4“Am auzit niste strigate, dar ma gandeam ca tipa, ca asa mai tipa uneori ea. Tipa rau, sa o scapam, sa dam telefon la politie“, a povestit o vecina. 

Alarmati, oamenii au chemat ambulanta care a dus-o pe femeie la spital.

Tanara s-a plans ca un barbat din sat, venit in vizita, a batut-o si apoi a violat-o. Prin sat umbla insa vorba ca intre cei doi ar fi o relatie mai veche.

vgorTanara a depus o plangere la politie impotriva barbatului, pe care il acuza de viol. In cauza, politistii au deschis un dosar penal si verifica daca spusele ei sunt adevarate sau nu. Daca va fi gasit vinovat, suspectul ar putea sta pana la 7 ani dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial