24 aprilie 2024
VIDEO – Şoferul rănit în accidentul din Târgovişte este internat în Terapie Intensivă. Primele imagini surprinse după impactul îngrozitor

VIDEO – Şoferul rănit în accidentul din Târgovişte este internat în Terapie Intensivă. Primele imagini surprinse după impactul îngrozitor

Accident grav la ieșirea din Târgoviște! Un tânăr a rămas încarcerat după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism care ar fi virat stânga, fără să se asigure.

A fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru ca șoferul rănit să fie eliberat.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 72, la ieșirea din Târgoviște, către orașul Găești. Tânărul de 27 de ani conducea o mașină cu volan pe dreapta, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, care ar fi virat spre stânga fără să se asigure.

Impactul a fost atât de violent încât mașina sport a fost distrusă aproape în totalitate. Minute bune au intervenit salvatorii până când au reușit să îl scoată pe tânărul rănit de la volan.

Nicoleta Olaru, asistent medical SAJ Dâmboviţa: „Prezenta fractură închisă femur stâng, fractură costală hemitorace drept, plăgi confuze frontale.”

Agent Ana Maria Liţa purt.cuv. IPJ Dâmboviţa: „Un bărbat, de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Găeşti ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani.”

Tânărul a fost transportat de urgență la spital și a fost internat în secția de terapie intensivă. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să lămurească exact în ce împrejurări s-a produs accidentul.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial